lørdag den 23. januar 2016

Skønne dage med rimfrost

De sidste 2 dage har været bidende kolde, vildt smukke med rimfrost. Så nu får I lige lidt vinter :-)
 Det her er "bautastenen" med gårdens navn på. Historien med denne sten er, at den blev pløjet op på en af markerne lige i nærheden af gården. Den ligner en bautasten, deraf  navnet..
 Der var engang en rose..
 Min gamle solbærbusk, som så rigtig fin ud med rimfrosten på.
 Et lille kig ned af vejen fra en af vore udkørsler.
 En ene ende af mit hindbær bed, buskene er så fyldte med rimfrost, at man slet ikke kan se hvor langt det strækker sig ned.
Til sidst et kig ud over markerne væk fra gården.

8 kommentarer:

 1. Kære Merete
  Skøn sten med gårdens navn, ser smukt ud.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ingeborg. Tak for dine ord. Vi syntes også, at det var en god historie at fortælle på samme tid, som stenen faktisk er flot. Det er det eneste sted man kan se hvad gården hedder.

   Slet
 2. Hej Merete
  En rigtig fin sten, der er nu noget over sten, jeg bliver ofte fascineret af dem. Skønne rimbilleder er nu heller ikke så dårligt.
  Mojn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth. Jeg kan glæde dig med at der kommer flere billeder af sten... Dem er der mange af i haven. Jeg får jo friske forsyninger af sten hvert forår. Sammen med dem kommer der ideer til hvad jeg kan lave med de nye sten :-) Mojn

   Slet
 3. Det er en utrolig smuk og fascinerende sten, og sikke en skøn udsigt udover markerne!
  Hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Du skal være noget så velkommen til at se mit lille paradis, når sommeren kommer og gør det hele grønt og frodigt. Som jeg skrev til Lisbeth, der kommer flere sten, og steder hvor man kan sidde på sten og kigge. Kærligst Merete

   Slet
 4. Kære Merete sten med historie er altid spændende, specielt når de er blevet hevet op af marken på gården. De har en helt speciel betydning.
  Jeg håber at det i dg er blevet lidt mildere ude ved jer vest på, fordi der godt nok har været nogen dage i midten af denne uge, hvor det har mildt sagt har været ..... koldt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Lørdag var skønt med sol, så længe det varede. Nu er sneen væk og jorden stadig frosset. Hvor har du da ret i at det har været koldt i den grad. Til alt held ikke så koldt at vores malkerobotter har været frosset sammen med skraver anlægget, så er det slet ikke sjovt længere, men bare en masse arbejde. Godt vi har tø igen. Kærligst Merete

   Slet