lørdag den 16. januar 2016

Forårsfornemmelser

Kære alle.
Jeg må med skam bekende, at jeg med min blog har holdt pause. Den yngst har være noget så syg med influenza, så "mors service station" har arbejdet på højtryk på, at få junior så meget på højkant, at han kunne komme med sin morfar på jagt i morgen. Desværre så måtte vi aflyse, da min dreng stadig har feber og noget så træls en hoste...
 
Så pas nu godt på hinanden, få de gode vitaminer, masser af søvn og ikke for megen stress. Måske slipper vi så for at ligge brak i et stykke tid.
 
I går fik jeg lov til at køre en lille tur til Ribe og købe lidt forårsplanter, der var nemlig et af plante centrene, der havde 50% rabat på alle deres blomster, og det kunne jeg ikke stå for. Jeg vendte ikke tomhændt hjem, så her er lidt billeder af mine køb, som nu kan skabe lidt forårs fornemmelser.
 
Alle planterne kom lige i et zinkfad, bagerst er grene fra mine syren buske, som er drevet frem indenfor. Men hvorfor ikke udnytte solskinnet udenfor til lidt billeder og lidt frisk luft. 
 Primula eller kodriver, som noget også kalder dem. Jeg ved desværre ikke hvilken slags.
 Endnu en primula.
 Tusindfryd eller bellis

Perlehyacinter.
Sidst, men ikke mindst et lille nærbillede af et skud fra en syren gren :-) Go søndag til alle.

4 kommentarer:

 1. Kære Merete
  Man må godt holde pause, når man har sygt barn, håber ikke at du bliver smittet.
  Dejlige blomster du har købt, og fine billeder fra haven, din have er nået langt. Måske fordi du har haft solskin i dag :) du kan godt høre, jeg er misundelig, det har vi nemlig ikke.
  Kærlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Tusinde tak for dine ord. Ja naturligvis må haven og bloggen vente, når man har syge børn, men jeg kan godt mærke at lysten til bloggen er der. Det har været noget så skønt med lidt solskin, jeg håber I får noget i morgen. Utroligt at der kan være så stor forskel i dette lille land, på hvor langt naturen er. Kærligst Merete

   Slet
 2. God bedring med sønnike, det var da synd han ikke blev frisk til at komme med på jagt.
  Det var da dejligt med en tur i plantecenteret for at få lidt forårs vitaminer med hjem. Det er nemlig lige hvad alle de skønne forårsblomster er, vitaminer for øjne, krop og sjæl, de gør lykke.
  God søndag.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Kære Anette. Tak for din søde ord. I dag gav jeg junior lov til et par timer i solen udenfor i den friske frost, feberen var næsten væk her til morgen :-) Så kunne han i stedet køre med i mosen og hente det store birketræ, som længe har ventet på at blive hentet hjem, efter at det faldte i en storm i efteråret. Nyt træ, nye kreative tanker om hvad man kan lave... Det giver nu også energi og glæde. Kærligst Merete

  SvarSlet