tirsdag den 19. januar 2016

Så kom der mere sne, heste og høns

Denne morgen var noget af en omgang, at komme igennem i forhold til den snemængde der væltede ned. Desværre fik den ældste af mine skønne unger, en ordentlig omgang halsbetændelse søndag aften. Så nu er det mig der er hestepasser morgen og aften!
Hvilket betyder godt med motion, gang i trillebøren med hø, varm vand i spande, så isen kan brydes på deres vand, lidt gulerødder og lidt hesteguf... Så nu kan I lige få et lille billede af de 2 banditter..
 Her er begge hestene, bagved er deres rundbuehal.
 Djuska
Bugatti. ( og nej han er ikke en bil..)
 Så er det faktisk videre til hønsene om morgenen, frem med korn og det varme vand, så de også kan klare sig i kulden. Det er lidt sjovt at se når de er ude i hønsegården og står på et ben, som om det er lidt for koldt for deres fødder..

 

6 kommentarer:

 1. Smukke heste og høns selvfølgelig.
  God bedring til den syge
  Mojn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Tak for søde ord :-) Mormor kom i dag med hjemmelavet saft, og har hele dagen serveret og nødet for patienten, så nu er det lidt bedre :-) Mojn :-)

   Slet
 2. Hyggelige billeder men det ser hundekoldt ud. Godt at der er en reservepasser der kan tråde til når 1. passer er syg.
  Håber at der er bedring undervejs.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Som skrevet til Lisbeth, så er der tidspunkter hvor bedstemødre er noget af det bedste i verden, de kan næsten trylle :-)Især når der er tale om deres børnebørn... Det er hundekoldt at skulle ud kl. 6 og slå hul på isen, men dyrene skal ikke lide! Så frem med det varme vand og den gode hø :-) Kærligst Merete

   Slet
 3. Det ser jo helt hjemligt ud med den rundbuehal...vi har to af dem. Nu har vi ikke æsler mere men det var til dem den første blev købt og så fik vi en mere til brænde, foder og alt muligt. Dejlige heste...håber deres hestepasser snart er på benene igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita. Det lyder herligt med jeres rundbue haller, vores hal voldte os ellers noget besvær, at få samlet her i sommer. Jeg synes godt nok vi brugte laaaang tid på at samle den, men nu nyder vi at den er på plads og at hestene har et godt sted at være. Som jeg skrev til Kirsten og Lisbeth, hurra for bedsteforældre :-) Kærligst Merete

   Slet