mandag den 25. januar 2016

Hindbær vitaminer.

Hvad gør man når resten af familien hænger lidt i helbredet og skranter, efter halsbetændelse og influenza? Når der ikke lige er så meget energi og overskud.
Laver en vitamindrik med hindbær plukket i haven denne sommer. Så her er billeder af hvad jeg lavede af havens hindbær fyldt med vitaminer.
 En lille portion Blåbær.
 En portion hindbær direkte fra fryseren, som jeg dryssede 1 spsk. sukker på i morges, så de kunne tø og suge sukkeret.
 Her er hindbærrene optøet og sukkeret er smeltet/opløst.
 Frem med en stav blender og 2 spsk honning, de optøede hindbær og blend det hele.
Vupti 4 glas med  hindbær vitaminer, som kan styrke det skrantende helbred :-) 
 Et lille nærbillede af lidt Hindbær fra haven, og så lidt persille med en bænkebider..
Her er den øverste del af mit hindbærbed, med alle de nye skud af hindbær, som bliver flyttet her i foråret. Så de kan blive plantet i endnu et bed. Endnu en glæde ved haven.


4 kommentarer:

 1. åh det er dejligt med et skud hindbærvitaminer. Jeg håber at det kommer til at hjælpe lidt på de med lav energi og skrantende helbred. Lækkert sker det ud, Kunne også bruges sammen med skyr, hvis der er lidt til overs.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Det lyder nu også dejligt med skyr. Jeg prøver til tider at smugle lidt piskefløde i, da resten af familien godt kan tåle lidt ekstra kalorier... Så har jeg taget min portion fra, jeg har nemlig nok kalorier.. :-)Kærligst Merete

   Slet
 2. Sikken en vitaminindsprøjtning de kan få der, håber det hjælper.
  God bedring til dem, håber du slipper.
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Jeg håber også at kunne slippe for influenza, det er der bestemt ikke tid til pt. Lige om lidt er det jo forår, så skal vi i haven. Så er der vist også en konfirmation der skal fejres, så bliver haven nød til at være pæn :-)Mojn

   Slet