onsdag den 9. marts 2016

en doven solskinsdag :-)

Jeg holder meget af at være aktiv, tænke kreativt og skabe i haven. Men en del af mig har også behov for at bare være og nyde lige netop det øjeblik der er. Det er altså lidt pudsigt, men det er som om at vores kat har en evne til at fornemme at nu skal der nydes og nusses!  
 
 Der gik mindre end 3 min. så var " Tigermis" på pletten, et lille hop så var hun hos mig i stolen med tæpperne. Jeg skulle lige have lidt sol og et hvil i dæksstolen.
 Straks lagde damen sig tilrette, og skulle nusses....
 Jeg går ud fra at I kan se det er lige ved, at den første af mine påskeliljer i haven er ved at springe ud. Jeg skal nok berette når den springer ud :-)
Vintergækkerne står nu i fuldt flor på den nordlige side af haven, og hvilken skov af blomster :-)
 


10 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud og jeg kender godt det med at dyrene nok skal være på pletten når der er pause. Sikken en skov af vintergækker...det ser godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita. Pause og dejlige dyr, som giver glæde og smil, naturligvis masser af arbejde, men ville vi være det foruden.. :-)Kærligst Merete

   Slet
 2. Det ser rart ud, mon I også har sol i dag, her er det gråt og vandkoldt endnu.
  Mojn fra Samsø

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. I har ikke lige været så heldige med den sol her på det sidste på Samsø, lad os krydse fingre for at I får mere held med solen idet næste stykke tid. Mojn

   Slet
 3. Heldige jer med solstrejf:-) og skønt med sådanne stunder du viser her:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Jeg kan nu også drømme og få skønne ideer af dine blog indlæg. Lad os få mere af det gode og positive, som får os alle i glad humør :-) Kærligst Merete

   Slet
 4. Godaften Merete.Dejligt med en hyggestund med katten i solskin.........og nu er foråret rigtig i gang.
  Skønt billede med alle de smukke vintergækker.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Tusinde tak for dine ord. Der er nu også dejligt at se hvad du samler af herligheder. Kærligst Merete

   Slet
 5. dejligt med et hvil i den fiske luft og lidt hygge fra tigermis. I dag har vi også siddet lidt med benene oppe og nydt det gode vejr med sol og ingen vind. Håber også at du har haft mulighed for dette.
  Ja hvor er den skov af gækker bare flot. Glæder mig til at jeg også engang har en skov lige nu et det bare et lille anlæg :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Vi må lave lidt kaffe træf sammen, så der kan kigges og udveksles i begges haver :-) Kærligst Merete

   Slet