søndag den 13. marts 2016

Den skønneste solskins weekend.

Hvor bliver Danmark et stort land, når ikke alle kan nyde det samme vejr. Det må have været vores held denne gang, at solen har skinnet både lørdag og søndag. 2 eftermiddage fulde af SOL og forårsvarme, det har været SÅ dejligt. Tåge om formiddagen, men pyt.
 Mon ikke dette billede taler for sig selv, solens stråler i mit lille spejlbassin.
 Jeg har valg at lade det lille spejlbassin/ fuglebad stå i skyggen af min store ribsbusk.Tæt på en dejlig bænk, hvor man kan sidde og kigge på min høns, sidder i solen og nyde nuet.
 De første narcisser, der næsten blomstrer naturligvis i det sydvendte bed, hvor solen rigtig kunne varme.
 Forsytiaen, der også er vendt mod syd står nu med store grønne knopper. Klar til lidt mere sol og varme og så springer de ud.
Blå primula, som har blomstret siden december, men nu står de i fuldt flor.
Med ønsket til alle om en solskinsrig uge.
 
 

6 kommentarer:

 1. Det ser dejligt ud, I sønderjyder er heldige, to dage med solskin. Nå men jeg er sikker på, at I har nydt det :)
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Jeg garantere dig. Næsten alt der kan sige brum har været ude og køre... Til trods for at jeg endda har fået hjælp til at fjerne haveaffald og grene..! Mojn

   Slet
 2. Kære Merete, ja det har bare været en skøn weekend med sol og varme og ingen vind, og det sker jo ikke så tit. Så der blev også nydt det gode vejr ikke langt fra dig.
  Et fint spejlbassin du har, og det er en god placering :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Tak for dine smukke ord. Jaaa jeg var lige forbi Skads blomster og købe lidt nyt, og det lille bassin blev jeg nød til at eje. Det var såmændt helt spontant, at jeg lige syntes det skulle være der, så vi kunne nyde det fra hønsebænken. Kærligst Merete

   Slet
 3. Er vild med dit spejlbassin - det er lige sådan et jeg ønsker mig! Her har vi også nydt det gode vejr i weekenden - og i dag har det også været hæderligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frede. Så skal jeg slet ikke fortælle hvor billigt jeg fik det til næsten ingen penge, men jeg kunne lige i de øjeblik se hvor det skulle stå i haven... Fortryder intet det er så dejligt at komme hjem og kigge på. Kærligst Merete

   Slet