lørdag den 5. december 2015

Peters jul i Ribe :-)

Det er ved at være en fast tradition at vores lille familie, tager til Peters jul i Ribe. Temaet, som naturligvis er bygget op omkring bogen: Peters jul, versene er alle steder, og det er utrolig nostalgisk og en skøn julestemning at komme i.

Vi skal hen til den gamle købmandsgård Quedens gård, og se alle de handlende med deres ting, lige købe lidt godt. Så går turen gennem mange butikker for at få købt julegaver, og andre godterier til julens komme... Når alle trænger til en pause, finder vi et sted og får noget godt at spise, inden indkøbene fortsætter... Så her er lidt billeder fra turen.

 
Børnene kan muntre sig med at slå mønter på gammeldaws vis, lave tov og andre sjove ting.
 
 
såsom papirfremstilling :-)
 
 
Der stod vi pludselig med det dejligste chokolade, lavet med stor engagement af 2 unge mennesker. Det er helt sikker ikke sidste gang vi vil smage nogle af disse fine stykker :-) 
 
Hvis nogen skulle blive lækkersultne, så er her et link til hvor I kan finde den :-)
 
 
Så fik vi lidt mad, min store datter siger at det SKAL man vise billeder af. Så her er lidt tapas fra Porsborg i Ribe.
 
Det sidste billede jeg vil vise jer, er fra møllestrømmen i Ribe. Det viser med al tydelighed hvor meget det har blæst, men også hvor meget vand der ligger nu på det græs, hvor der om sommeren er dyrskue.
 
 
I morgen er der endnu en omgang åben have, til dem der i blæsten, og skulle have lyst til at besøge den få lidt inspiration og en lille kop kaffe og en kage fra kl. 13 - 17 :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar