tirsdag den 1. december 2015

Glædelig 1. december

Så fik mine børn den første pakke i julesokken. Den bekom dem begge vel, og de takkede :-) Den yngste sagde hils nissen og sig tak.... :-)

Vi var rigtig heldige forrige weekend og få en kæmpestor portion hjemmebagte brunkager, som der bliver smagt på hver eneste dag. Det fremmer julestemningen. Jeg er i dag begyndt at sætte på plads i haven og andre steder, efter vi har haft besøg af stormen Gorm, så der er klar til at holde åben have på søndag igen.

Her er nogle få billeder fra et andet sted i haven, hvor jeg også fodre mine fugle. Det er altid hyggeligt at fodre fuglene, men jeg synes også at det er dekorative at have disse hjerter hængende i træerne og pynte.
 
 

3 kommentarer:

 1. Hej Merete!
  December er altså ekstra spændende med børn i huset, og brune kager er bare indbegrebet af jul, skønt at få sådan en sending! Flotte fodre hjerter:-) Rigtig god fornøjelse med åben julehave de næste to weekender, håber du/i bliver godt besøgt!
  Med hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak Anette :-) Pudsigt at opleve, når en ting er lavet færdig, så får jeg i mellemtiden nye ideer om at lave noget mere... Men hvor er det skønt, at glemme tid og sted midt i traditionerne, som også skal passes.. Jeg håber du har en lige så dejlig december. kærligst Merete

   Slet