torsdag den 31. december 2015

Godt nytår til alle.

Denne dag er startet på smukkeste vis, med en magisk solopgang, som jeg endelig nåede at fange, da jeg var ude og lukke hønsene ud. Hvor er det dog skønt at vi går mod lysere tider.
 
Jeg vil benytte lejligheden denne årets sidste dag til, at takke alle dem der har støttet og bakket mig op i dette blogprojekt. Især min familie, der oplever helt nye sider af datter, mor og ægtefælle...
At mærke noget får en til at glemme tid og sted, at mærke det giver energi og glæde i hverdagen.
 
Ikke mindst at opleve en helt ny verden åbner sig, og blive budt velkommen på positiv og kærlig vis, TAK til alle jer der har kommenteret og budt velkommen, jeg er dybt rørt og glædes over den positive tone I alle har.
 
Der er mange planer om nye ting og tiltag, så hold ved og kig med :-)

 
 Så tændte jeg lysene i mit lysthus og satte mig lidt lige der i "nydningen", duften af hyacinter og nød de tændte stearinlys, i diverse lysestager. Jeg tror billederne taler for sig selv :-)


 
I ønskes alle et godt og lykkebringende nytår.
Kærligst Merete.


4 kommentarer:

 1. Godt nytår og et lidt sent velkommen i blogland. Jeg havde ikke lige set, at du var kommet til, men fandt dig Ritas blog.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Lisbeth. Jeg har kigget mange gange på dine skønne billeder af planter og blomster, dejligt med inspiration. Hvor er det dog dejligt at blive modtaget på positiv vis. Kærligst Merete

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår Merete. Glæder mig til at følge dig i 2016. Dejligt at du nyder drivhuset og lysene. Det giver overskud og godt humør.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 4. Kære Anette. Tusinde tak for dine betænksomme ord. Ja det er skønt med et drivhus og lidt levende lys. Jeg elsker det stille morgener med lysets komme, godt vi går mod lysere tider. Kærligst Merete

  SvarSlet