tirsdag den 12. april 2016

Den første tulipan er sprunget ud.

Faktisk blomstrede den første tulipan i mandags, hvor der var solskin!
 
 
 I det bed, som vi lavede sidste efterår. Med smukke roser til sommeren sammen med lavendler.
 I hobetal af påskeliljeløg og tulipanløg blev plantet sidste efterår, det bliver smukt når alle løgene springer ud.
 
 
Her er den ganske tæt på, den første udsprungne tulipan.
 
 
Med et par dages varme og sol, så vil resten af blomsterne springe ud. Men jeg måtte lige dele denne ene tulipan med jer :-)


10 kommentarer:

 1. Dejligt at du delte den ene tulipan med os, den er rigtig fin, jeg troede først, at den var rød, men det er den jo slet ikke. Jeg har kun skovtulipaner endnu, så du kom først :)
  Mojn

  SvarSlet
 2. Kære Lisbeth. Hvor er jeg glad for at du synes at det det helt ok, at jeg deler denne lille tulipan og glæden ved at den er spruget ud. Det er simpelthen så skønt at gå i haven lige nu og se hvordan det hele udvikles. Dejligt :-) Mojn

  SvarSlet
 3. Det er altid den første der bliver mest beundret, for vi trænger sådan :-)
  Den er rigtig sød den lille tulipan, og nu eksploderer det hele vist snart i grønt og farvestrålende løgplanter.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Du har i den grad ret, vi går her og venter, pludselige kan vi næsten ikke følge med i det grønne. Det er en skøn tid, som er os i vente. Kærligst Merete

   Slet
 4. Ja....glæden er stor selvom det blot er en enkel blomst. Jeg kender det og jeg elsker det. I min have har jeg fx. en lyserød anemone, den er lille, men uendelig smuk, og jeg bliver glad i låget over at se på den.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ingeborg. Tak for din ord. Til tider er det utroligt hvor megen glæde en lille blomst kan give :-) Men hvor er det da godt med blomstervitaminer og den energi, som kommer ved at gå en tur i haven. Kærligst Merete

   Slet
 5. Det var dejligt at du delte, så jeg kunne se tulipaner i haven. Jeg elsker tulipaner men har desværre ingen, de gider åbenbart ikke at være her, jeg tror den fugtige jord får dem til at rådne op, men jeg kan se at jeg de sidste par er begyndt at få den vilde tulipan tilbage i vore grønt. så den glæder jeg mig over den flotte sart gule og enkle blomst.
  Tusind tak for dine fine billeder.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Ha, jeg købte 100 tulipan løg i Amsterdam forrige år, de er nærmest ALLE væk nu, så det er heller ikke alt der trives her! Det lyder spændende med den vilde tulipan, mon du har et billede? Kærligst Merete

   Slet
 6. Hej Merete.Det er bare så skønt når den første tulipan springer ud.Her er det de små fine botaniske det blomstre.Men alle narcisserne er jo også i fuld gang derude.Det er bare sådan en dejligt tid vi går i møde.Og også den tid på året hvor man anlægger nye bede og har gang i projekter.Har du set mit nye dråbebed?
  Men nu sal jeg også i gang med at prikle nogle af alle de sommerblomstr jeg har sået.
  Rigtig god weekend til dig Knus jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jette. Jeg følger med i dit dråbeformede bed, det ser spændende ud! Altså sommerblomster og tomater, der er jeg ikke nået til... Kommer tid... Dejligt at høre du er så langt. Det glæder jeg mig til at se mere om ! Kærligst Merete.

   Slet