tirsdag den 16. februar 2016

Glæden ved høns og havet.

Med solens komme og lyset, så lægger mine høns æg igen. Det er da skønt at kunne lave blødkogte æg til morgenmad og servere med en gul blomme. Så her er et lille billede:
Læg mærke til den gule farve, det skyldes at mine høns får grønt hver dag, fordi intet går til spilde her på gården!
 
Senere tog junior og jeg en tur til Lakolk på Rømø og gik en lille tur i solskinnet.
 Lakolk, Rømø. Men hvis I kigger rigtig meget, så kan I se skorstensrøg fra Esbjerg! Der er tale om minimum 50  km.væk. Lidt imponerende synes jeg.
 En knivmusling, dem ligger der i  hobetal af på Lakolk.
Disse knivmuslinger er et levn fra skibe der sejlede langt væk, og som tog dem med tilbage til dette farvande. 
 For engang skyld var der en lille smule tang på den ellers smukke sand strand.
 Fiskeæg.
 En smuk stor muslingeskal.
 Den smukkeste sol, på vej ned i havet.
Tak for at I kiggede med, når nu haven er bundfrossen og jeg slet ikke kan komme derud og nusse..
 
 


8 kommentarer:

 1. åh et blodkogt æg af friske æg er lykken, der er intet der er bedre sammen med frisk ristet franskbrød med en smule smør og en hjemmelavet brombærmarmelade - man kan blive helt saglig. Det tror jeg vil lave imorgen til morgemad i morgen - jeg har nemlig fri resten af ugen :-)
  En tur til Lakolk hvor der ikke er så mange mennesker herligt, men sikkert en frisk tur, selvom det ikke blæste så meget, men helt vindstille har det nok ikke været.
  Ja man kan se meget i vandkanten og nogen gange man finde meget spændende fine ting. Så det lyder til at være en god dag ude på gården :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Jeg prøver at finde energien og overskuddet, føler mig privilegeret med jeres søde kommentarer. Kærligst Merete

   Slet
 2. Sikke en dejlig dag i har haft! Meget smukke billeder, tak for turen! Jeg får landæg fra min mor, og den slags æg smager langt bedre, er meget flottere. Dit æg stråler om kap med solen, uhmmm:-)
  Ha en god dag med hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette. Det har jeg slet ikke tænkt over, solen og blommer, men du har i den grad ret. Det var faktisk det først jeg fik, da vi flyttede herud på gården, høns for det er bare så hyggeligt. Kærligst Merete

   Slet
 3. Ja men det var da en dejlig tur til havet, det er ikke nemt at vise blomster om vinteren med mindre man har et stort arkiv, som jeg har. Flot æg man bliver helt fristet.
  Mojn fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Jeg er dybt ydmyg overfor alle din flotte billeder. Du har gennemskuet, at jeg slet ikke har tænkt over at tage billeder af alle mine planter i sommer, det må komme med tiden. Så er det jo godt at vi kan kigge på din blog :-) Mojn

   Slet
 4. Vi er åbenbart flere som har været ved havet de sidste dage...tak for turen.

  SvarSlet
 5. Kære Rita. Selvtak. Dejligt, at du havde lyst til at kigge med. Jeg synes nu også dine kranse er noget så smukke, bliver nød til at prøve om jeg også kan. Kærligst Merete

  SvarSlet