onsdag den 28. december 2016

En anderledes buket blomster.

Kender I det med, at få en ide om noget, der lige kan lade sig gøre...
Jeg så på et tidspunkt en smuk oasis kugle med blomster, der var hængt op i smukke silkebånd, og den ide skulle afprøves, det blev dog til en lidt anderledes kugle.  
 
 
På tovet købte jeg 2 forskellige buketter med blomster, i limegrønne farver. Beklager jeg ikke lige har navnene på blomsterne, for mig var farver og form vigtigst. Jeg havde ene og de grønne perler liggende, til at skabet farve palettens helhed. 
 
 
Oasis kuglen havde ligget nogle timer i vand. Da jeg løftede den op, kunne jeg godt mærke, at den var alt for tung til, at kunne hænge i silkebånd, båndene ville ikke kunne bære den tunge kugle. De ville nærmest skære sig igennem oasisen. Så en glasskål blev fundet frem, og der lagde jeg så kuglen på. 
 
 
Den øverste del af kuglen er nu dækket ganske tilfældigt af blomster ene og perler. Perlerne har jeg trukket igennem lidt vindsel tråd, for at kunne stikke dem ind i kuglen. Resten er klippet af og stukket ind i kuglen, da stilkene var så faste i det, at det godt kunne lade sig gøre.
 
 
Det færdige resultat, kuglen på glasfadet. Kuglen hvilede forbavsende godt på fadet, fordi blomsterne skabte struktur og stabilitet nedadtil.
 
 
Det færdige resultat i cellofan og med silkebåndene til pynt.


8 kommentarer:

 1. Hej Merete
  Det blev bestemt flot.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Tusinde tak, det var også sjovt, at lege lidt med former og farver.. :-) Kærligst Merete

   Slet
 2. Den blev fin selvom den ikke kom op at hænge:-) Spændende ide med at hænge en kugle med friske blomster, du må simpelthen prøve igen - der må findes et net som kan trækkes over kuglen inden blomsterne stikkes i.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Det lyder simpelthen SUPER. Det skal prøves, godt jeg har en kugle mere, at lege med. Tusinde tak for dit tip. Det er ikke sidste gang jeg har prøvet det med at lege med andre former og friske blomster... Kærligst Merete

   Slet
 3. Nogen gange må planer laves om men jeg synes nu den er blevet rigtig fin som den er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita. Hvor har du i den grad ret! Jo nemmere vi kan håndtere udfordringerne med venlighed, jo nemmere kommer vi også igennem dem. Tak for ros :-) Kærligst Merete

   Slet
 4. Kære Merete
  Hvor er det en fantastisk smuk dekoration. Jeg er helt vild med den, og elsker jo grønt, så jeg er helt solgt. Håber jeg kan finde runde Oasis kugler et sted, så jeg kan afprøve din gode idé.

  Ønsker dig en herlig dag
  Knus Lone

  SvarSlet