fredag den 4. august 2017

Tak for alle besøg til åben have

 
En af de besøgende til åben have sagde, "har du set den ene sten er formet som et hjerte?". Det havde ingen af os, da vi lavede bed og lagde sten i bedet, men her er det, hjertet. 
Det symboliserer fint hvor glad jeg/vi var for alle der besøgte os til åben have. TAK
 

Søndag aften efter åben have, drog vi til Nordjylland og holdte derefter 5 dages ferie i verdens dejligste sommerhus. Der er ingen have der skal passes, kun turen til stranden og i skoven. Så der er al den tid til at sætte sig og kigge efter egernene, "Egon og Egonine". Her er Egon.
 
 
Her er begge egern hængende på en træstamme. Mon jeg behøver at fortælle hvor lang tid vi brugte på, at kigge på de 2 meget aktive dyr, som i den grad var ligeglade med at vi kiggede og tog billeder.

 
Her er fruen igang med at samle mos og græs til en rede.
 
 
I min verden er det mindfulness, blot at sidde og glo efter hvor egernene nu er henne, og så følge dem i deres aktive liv i skoven. Så det var stille opladning og afslapning i sommerhuset. Mere om en masse andre ferie projekter den næste tid.


9 kommentarer:

 1. Jeg tænkte straks, at stenen var hjerteformet, den er flot.
  Dejligt for jer med lidt ferie og skøn natur.
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Hvor glæder det mig at høre du kan se det. Det var skønt at komme lidt hjemmefra og slappe helt af.. Det er til tider tiltrængt, der er altid noget at lave på en gård :-) Men sikker også i din have...? Mojn Merete

   Slet
 2. Dejligt at høre at åben have var en succes. Din verdens mindfulness lyder som min, det er en fornøjelse at følge både egern og fugle:-)

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth. Mit hjerte bliver varmt af glæde over, at høre du også har fornøjelse og glæde ved fugle og egern livet. Jeg har så mange så fade og fuglebade i haven for der er ikke noget mere fornøjeligt end, at se når der tages en frisk dukkert.. Lige nu har vi en duehøg, som hænger helt stille hen over gården, hvorefter svalerne i flok gør alt hvad de kan for at jage den væk, det er faktisk et imponerende skue, at se det samarbejde de har:-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 4. Kære Merete
  Hvor er det hyggeligt med de to søde egern, og hvor er det godt i havde en skøn ferie. Hvis jeg havde vidst I var "hjemme" i Nordjylland, havde jeg inviteret på lidt lækkert. I må endelig sige til næste gang.
  Kan godt se hjerteformen på stenen :)

  Rigtig god dag
  Knus Lone

  SvarSlet
 5. Kære Lone. Vi havde kun 5 dage, og de først 2 gik med både det ene og det andet... Så kom min store datter og turen gik til Børglum kloster og dagen efter til haven i Hune, så var det tid til at pakke og gøre rent... Men næste gang... Så er det ikke sikkert du og John slipper :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 6. Hej Merete. Jeg ville gerne havde været forbi til åben have, men vi var forhindret. Så det blev ikke til havebesøg i år, men måske bedre held næste år. Jeg vil ikke skrive det samme som Lisbeth, men det er lige hvad jeg tænkte. Det er faktisk den tredje hjerte sten jeg har set, det ligner næsten rosa beta granit, flot det er den. Hygge herfra med ønsket om en god dag.

  SvarSlet
 7. Kære Leila. Tak for dine flotte ord. Du og gemalen er nu velkomne, hvis I skulle komme forbi her i det sydlige. Skønt at både Lisbeth og du synes, at hjerte stenen er fin. Det er pudsigt at vi kan finde den slags sten i jorden her, men jeg gætter på, at det er gammel havbund fra istiden, siden vi kan finde dem. Rigtig god aften til dig og gemalen. Kærligst Merete

  SvarSlet
 8. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  หนังออนไลน์

  SvarSlet