fredag den 7. juli 2017

Åben have

Denne weekend er der havefestival, og dermed også åben have i nabolaget her. Faktisk er vi 3 haveejere der holder åben have, i hver vores forskellige haver, så det kan godt blive til en interessant tur. Haven er åben fra kl. 10 - 17, det koster 25 kr, at besøge den, til gengæld er der kaffe på kanden og et stykke kage/en is at nyde til :-)


Her ses det sidste nye bed, som blev færdigt i torsdags. Jeg var så heldig, at få både træer, planter og roser foræret til en fest, vi holdte fornyligt, så der var ikke andet at gøre end, at lave et nyt bed.


Med mænd og maskiner kommer man langt. Dette bed blev lavet på en dag med hjælp fra mand og søn, mors dag dette forår! Jeg ved ikke hvordan det sker, men der var pludselig så mange planter, der havde brug for en plads, så et nyt bed var nødvendigt.


Til gengæld trives roser og andet i det bed, der er på gårdspladsen, som blev lavet færdigt med pavillonen sidste år. Vi nyder det dagligt. Det er lidt af udvalget i min have.
 

5 kommentarer:

 1. Hej Merete
  Mon ikke du får en del besøgende, det ser godt ud med de nye bede, lækkert at få så mange planter, så man er nødt til at få lavet nye bede.
  Mojn :) og god fornøjelse med din åbne have.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse med åben have - det ser rigtig godt ud!

  SvarSlet
 3. Hej Merete.
  Håber du får en fantastisk weekend med Åben Have. Ville så meget ønske, at jeg kunne kigge forbi, men må nok hellere arbejde videre i mit nye hus. Håber at der kommer en ny mulighed for mig en anden gang.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 4. Hvor er det smart med de mænd og maskiner som i et snuptag kan lave nye bede til dig:-) Jeg håber at I får nogle hyggelige dage med åben have. Jeg holder åben i morgen, men der kom dog en mand forbi idag og spurgte til åben have - så vi fik en hyggelig havevandring og snak - desværre lå er bunker på græsset fordi jeg var ved at finpusse det sidste:-)

  SvarSlet
 5. Kære Merete
  Hvor ville jeg gerne besøge din fine have, men der er bare så forfærdeligt langt
  Mon man kunne låne mænd og maskiner ;) har et bed der kalder men manden er hele tiden på job så der er lange udsigter. Fik en masse roser med hjem fra Jas så er nødt til at have et bed mere. Måske i denne uge. Kryds lige fingre ;)

  Ønsker dig en smuk dag søde
  Knus Lone

  SvarSlet