mandag den 23. november 2015

Tranebær

Her på gården er jeg startet med at fodre fuglene. Jeg har adskillige steder rundt i haven, hvor der hænger lidt godt til fuglene, billeder følger. Her til aften hvor jeg var ude og handle lidt, opdagede jeg der var kommet tranebær på grøntsags hylden i butikken. Haps røg de i kurven og hjem kom jeg og lavede lige lidt pynt  til træerne og godt til fuglene.
 
Frem med lidt tråd, og snart var der lavet lidt ringe og et lille hjerte. Hvis nogen har lyst til at prøve, så er det nemt og tranebærrene holder sig rigtig fine udenfor i lang tid. Så er der også lidt rødt pynt, som med tiden bliver spist.
 

4 kommentarer:

 1. Den smukkeste måde at fodre fuglene på. De fine røde tranebær er til glæde for både øjne og fuglemaver.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 2. Tusinde tak Anette. Ja der er ikke noget skønnere end at stå i sit køkken og kigge ud på fuglene. Finde fuglebogen frem, når endnu en ny fugl melder sin ankomst.
  Kærlig hilsen Merete

  SvarSlet
 3. Åh..ja - de fugle, de er fuldstændig vilde med alt hvad der er rødt. Jeg har lavet nogle kranse med røde små paradisæbler i, og solsortene var snart i dem, så jeg måtte lægge dem om på græsplænen og dække dem med en ramme med net. Bagefter lagde jeg æbler og hyben ud til fuglene.
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder skønt med de andre frugter. Jeg plejer også at lave kranse med pigeon æbler og hænge dem op i træerne, den flotte røde farve er skøn på denne årstid.
   Kærlig hilsen Merete

   Slet