tirsdag den 24. november 2015

Så fik Bambi sin kalv :-)

Jeg har i et af mine svar på et tidligere indlæg lovet, at når vores ko Bambi fik en kalv, så fik I fotos!
Historien om Bambi får I lige.
Vi var væk på en lille ferie i efterårsferien for 2 år siden. Da vi kom hjem igen proklamerede min mor (mormor), at vi havde fået en lille kalv, som hed Bambi. Den race vi har her på gården af køer er sortbroget malkekøer. Men Bambi er halv sortbroget og halvt jersey. Hun havde de smukkeste brune øjne, med lang øjenvipper nøjagtig som Bambi! Så var hun brun i farverne i pelsen. Siden har Bambi vokset sig stor, og er blevet en rigtig tam ko, som gerne vil nusses og snakkes med. Vi har gået et stykke tid og ventet på at hun fik sin første lille kalv.
I dag kom kalven. Det blev en fin lille tyrkalv :-)
Den stolte mor :-)
 
Så var der en ko til, som også lige havde kælvet. Den er meget lysere, og derfor var kalven også det...
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. De er bare så kære men hvor er det længe siden at jeg har været i nærkontakt med en nyfødt kalv...har ellers lært mange kalve at drikke nede hos naboen som barn. Dengang fik de jo ikke lov at være hos deres mor lige efter de var født.

    SvarSlet
  2. Hvor er det dejligt at høre, Rita. Ja det er godt at vi kan have ko og kalv sammen det første stykke tid, og at kalven bliver ved med at få moderens mælk det første stykke tid, så den får styrket sit immunforsvar. Men er dyrebørn ikke altid søde :-)

    SvarSlet