onsdag den 31. maj 2017

Til havefest

Sidste fredag var bondemanden og jeg inviteret til havefest i fru Pedersens have. Hvilken fest. 
 
 
Nogen vil måske spørge hvad er det lige med den have? Forklaring følger...
Kender I til den der følelse af at komme et sted og øjeblikkelig finde ro og mærke en form for fredfyldthed langt ind i sjælen, sådan har jeg det når jeg kommer til fru Pedersens have.
 
 
Der er så mange opstillinger rundt omkring i haven, så hvor øjet bevæger sig hen, er der noget at kigge på og gå på opdagelse i vil jeg næsten påstå.
 
 
I Violas vaskeri har hun lagt brillerne fra sig, efter at have læst lidt før sengetid. Jeg er sikker på at liljekonvallerne har en god og søvndyssende effekt.
 
 
På gårdspladsen er stemningen skabt med et fuglebad med en fed tudse..
 
 
De skønneste gæs vogter ved det levende hegn, her var smukt med perlehyacinter for kort tid siden.
 
 
Hornvioler danner en lang velkomstrække ved det "skur", som er lavet hvis, nogen skulle få lyst til, at bo et par dage ved fru Pedersen og lære lidt om hvordan hun passer hendes have, du kan se mere HER
 
 
Et smukt staldvindue spejler havegæsterne på terrassen, foran et af de andre haveskure. Vi havde det skønneste solskin hele dagen, så det var muligt, at sidde ude til både kaffe og maden.
 
 
Der var snak om løst og fast. Mange emner blev berørt og vi fik lattermusklerne rørt. Til venstre er det Anette fra anettesflora , så står fru Pedersen smilende, Anne Marie lidt puttet bag den smukke buket, stående ved bordet hr og fru Dalsgård fra Skivholme, se HER og siddende på den hvide bænk Nana og hendes mand fra mitlandliv.
 
Jeg slutter med denne skønne unge mand, som stod lidt puttet i et af bedene, endnu et overraskende moment i haven. Hvis I vil kigge på andre indlæg, er det muligt ved Frk. Hall og hos Villa Fryd. Tak Anette og John for et dejligt pusterum i en travl hverdag, det var skønt at komme hjemmefra og så være i så dejligt selskab og en have, som giver så megen energi.


6 kommentarer:

 1. Kære Merete,
  Tak for sidst :-) Det var en pragtfuld og vidunderlig dag. Jeg har inkluderet link dit indlæg i min samling af links til indlæg om havefesten. Så har vi et sted, hvor alle indlæggene ligger, hvis nu vi kommer til at trænge til et skud Fru Pedersens Have.
  Knus, Karen

  SvarSlet
 2. Kære Merete
  Det var en af de bedste dage længe, og så dejligt at se dig igen :0)
  Du har fanget en masse smukt på dine billeder, og hvor er det altså sjovt at se hvor forskellige vores indlæg er, selvom vi alle har været samme sted.
  Dejligt indlæg

  Knus og fantastisk dejlig dag til dig
  Lone

  SvarSlet
 3. Fantastisk dag og sammen med fantastiske mennesker i en fantastisk have.
  Jeg stor nød at møde dig igen.
  Du er så mild og dejlig varm altid.
  Tusind tak for den smukke lys gave. Jeg tænker på dig dagligt og glæder mig til denne højtid hvor de skal benyttes.

  Masser af knus og smuk pinse
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på at der er helt fortryllende dejligt i fru Pedersens have, sikke en god ide at invitere jer til havefest. Tak for kigget - jeg glæder mig til selv at besøge haven i juli.

  SvarSlet
 5. Jeg må give dig ret, sjælen slapper af i Anette og Johns have,måske fordi den afspejler den harmoni der er i og omkring Fam. Pedersen. Smukke billeder fra en skøn have. Jeg ønsker dig en dejlig dag,hygge herfra Leila

  SvarSlet
 6. Kære Leila. Tak for din kommentar, jeg tror du har meget rt i det du skriver, der er ro og harmoni, og et smitter naturligvis af på omgivelserne. Rigtig dejlig dag til dig, hils. Kærligst Merete

  SvarSlet