fredag den 18. marts 2016

Kartofler

I søndags gravede bondemanden min have. Det vil sige, at han satte fræseren på traktoren. og gravede løs i jorden, og blandede med godt gammel komøg i jorden, sådan!
De må være visse fordele ved at være gift med en bondemand.
Se her er de sidste kartofler, som blev lagt i sorte spande og sat i mit drivhus/"lysthus".

Her er de så udenfor i min urtehave, godt dækket til af junior, som hjalp med at lægge og dække kartoflerne til.
Da urtehaven ligger yderligt ved gården. Har vi dækket stykket hvor de er sat kartofler til med 2 lag fiber dug, så må vi se om det lykkedes :-) 

 
 
 

4 kommentarer:

 1. det bliver dejligt når der kan høstes nye kartofler. Jeg har også lagt til forspirring så lige om lidt skal de i kasser med jord, og om i slutning af påsken kommer de i højkasserne, hvor jeg også sidste år havde kartofler.
  Godt at bondemanden og junior kunne hjælpe dig
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten. Jeg havde heller ikke kunnet klare at lave det knokle selv, så var det også blevet til "købe" kartofler... Min bondemand stille det krav, at der ikke skulle være noget blivende i urtehaven, for så kunne vi grave den maskinerne..:-) Kærligst Merete

   Slet
 2. Dejligt med kartofler, vi har dem på markerne omkring os, så jeg sparer jorden og arbejdet, men til gengæld ikke penge. Billige er de ikke.
  Godt du fik hjælp til at få sat dine.
  Mojn

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth. Vi ikke alt. Du har de dejligste kartofler lige omkring dig på den skønne ø, alle de skønne blomster har de jo ikke :-) De kræver mindst lige så meget pasning, hvis ikke mere.... :-) Mojn

   Slet